Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στους εργαζόμενους και τη νεολαία, δεν έχει προηγούμενο στην πρόσφατη ιστορία. Με πρόσχημα το χρέος και τα ελλείμματα, που οι ίδιοι καθώς και οι προηγούμενοι διαχειριστές με την πολιτική τους δημιούργησαν, καλούμαστε τώρα τα συνήθη υποζύγια, δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, να πληρώσουμε για ακόμα μία φορά. Το υποκριτικό προεκλογικό σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα» έχει δώσει τη θέση του στη σκέτη βαρβαρότητα. Δικαιώματα και κατακτήσεις που κατακτήθηκαν με αγώνες απειλούνται.
Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα και την προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία που βρίσκεται στους δρόμους, πρέπει να μπει φραγμός. Τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν πρέπει να περάσουν. Το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης πρέπει να πάρει τη θέση που του αξίζει, δηλαδή να πάει στον κάλαθο των αχρήστων.
Ως κίνηση που δρα στην Νέα Ιωνία των λαϊκών ανθρώπων και των αγωνιστικών παραδόσεων, θεωρούμε ότι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτή την κατεύθυνση.
• Για να σταματήσουν να φορτώνουν τα βάρη της κρίσης τους στις πλάτες μας
• Για ουσιαστικές αυξήσεις ενάντια στη φτώχεια, λιτότητα και ακρίβεια.
• Για δημόσια δωρεάν παιδεία – υγεία - πρόνοια - κοινωνική ασφάλιση, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις.
• Για μόνιμη και σταθερή εργασία ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που προωθούν.

Γι’ αυτό σας καλούμε την Τρίτη 23/03 στις 20.00 στο στέκι μας (Νισύρου 77& Πάτμου) σε συνάντηση ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα κοινής δράσης για τα παραπάνω.
Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία
Εκτός Σχεδίου