Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Έξω η Τρόικα: Όλοι στην πορεία στις 5/11, ώρα 17:00, στο χώρο του Πολυτεχνείου

Έξω η τρόικα
Ανατροπή του Μνημονίου,
Ανατροπή της βάρβαρης αντιδραστικής πολιτικής και αυτών που τη στηρίζουν
Ανατροπή της χούντας Κυβέρνησης – ΕΕ- ΔΝΤ


Την Δευτέρα 15 του Νοέμβρη, πρώτη μέρα του τριήμερου γιορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καταφθάνει στην χώρα μας η τρόικα των «επιτηρητών» για να οριστικοποιήσει μαζί με την κυβέρνηση το νέο πακέτο των αντιλαϊκών μέτρων για τη συνέχιση της πρωτοφανούς επίθεσης, ώστε να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέτρα που ξεκινούν από την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την μείωση των μισθών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την αύξηση του ΦΠΑ, έως τις χιλιάδες απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ένα νέο γύρο φτώχιας και εξαθλίωσης για τους εργαζόμενους.
Η επίθεση της οικονομικής «χούντας» κυβέρνησης– ΕΕ – ΔΝΤ-ελληνικού κεφαλαίου δεν έχει τέλος. Από κοινού η κυβέρνηση, το ΛΑΟΣ και η ΝΔ, συμφωνούν στην εφαρμογή μια ς πολιτικής που καταδικάζει τους εργαζόμενους και την κοινωνία σε «μόνιμη πτώχευση» και που οδηγεί πιθανότατα στην λεγόμενη «ελεγχόμενη χρεοκοπία».
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!
Ο τριήμερος γιορτασμός του Πολυτεχνείου, με πρώτο σταθμό την κινητοποίηση εργαζόμενων και νεολαίας στις 15/11, πρέπει να γίνει απαρχή ενός νέου κύματος αγώνων ενάντια στην πολιτική του «Μνημονίου», της κυβέρνησης και της ΕΕ, για την ανατροπή της επίθεσης του κεφαλαίου και των διαχειριστών τους.

Σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι και η νεολαία να μετατρέψουν τον γιορτασμό της εξέγερσης του Νοέμβρη σε μάχη ενάντια τις σύγχρονες «χούντες» των πολυεθνικών, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου, και ων εκφραστών τους, της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟY ΣΤΙΣ 17.00
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΒΟΥΛΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/11
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΣΤΙΣ 14:00

Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία
Web: www.ektossxediou.blogspot.com, e-mail: ektossxediou@gmail.com