Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

3Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΗ ΩΡΑ 19:00

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δελτίο Τύπου Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Ιωνίας

Την Τρίτη 14/06 πραγματοποιήθηκε πορεία στην Λεωφόρο Ηρακλείου όπως είχε αποφασιστεί από την 1η Λαϊκή Συνέλευση της Νέας Ιωνίας, η οποία κατέληξε στην πλατεία Σημηριώτη όπου και πραγματοποιήθηκε η 2η Λαϊκή Συνέλευση στην περιοχή μας. Αρκετός κόσμος συμμετείχε με την συζήτηση να εξελίσσεται  προωθητικά. Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση αφορούσε κυρίως την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα, τι δράσεις μπορούν να γίνουν και   φυσικά την γενική απεργία της Τετάρτης 15 Ιούνιου. Η συνέλευση αποφάσισε συμμετοχή στην απεργία με ραντεβού στο σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας, ώστε να κατεβούμε μαζικά στο Σύνταγμα, όπως και έγινε.
Το ραντεβού μας, ανανεώθηκε για την επόμενη-3η κατα σειρά συνέλευση την Δευτέρα 20 Ιούνη στην πλατεία Σημηριώτη στις 7.00 μ.μ.
Στις ιστορικές στιγμές που ζούμε με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες καλούμε κάθε νέο-άνεργο-φοιτητή-εργαζόμενο-συνταξιούχο-μαθητή να συμμετάσχει στις συνελεύσεις που γίνονται κάθε εβδομάδα  λαμβάνει χώρα και είναι ανοιχτές σε κάθε  Νεο-ιωνιώτη/ισσα.
Βλέπουμε πως όταν ο λαός είναι ενωμένος καταφέρνει θαύματα και παρ’ όλη την πρωτοφανή-σε όγκο και βιαιότητα-καταστολή της Τετάρτης θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε την χούντα της κυβέρνησης αλλά και κάθε επίδοξου διαχειριστή της ίδιας πολιτικής. Δεν κατάφεραν να μας διώξουν από την πλατεία με τους τόνους δακρυγόνων που έριχναν, πάραυτα μας ατσάλωσαν. Μετράνε ώρες..

Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα!!
3Η Λαϊκή Συνέλευση Νέας Ιωνίας, Δευτέρα 20 Ιούνη,
ώρα 19:00, πλατεία Σημηριώτη


ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ