Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.


Βρισκόμαστε στο 3ο χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και δεν είναι τυχαίο που έχουμε βιώσει τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις στην εποχή της μεταπολίτευσης. Το διήμερο των μεγαλειωδών κινητοποιήσεων 19-10 Οκτώβρη των εργαζομένων και του λαού μας, δείχνει ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του με την πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ και ότι διαλέγει το δρόμο της σύγκρουσης και όχι της υποταγής.
Η κυβέρνηση, το διήμερο αυτό  για ακόμη μια φορά έδειξε τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να επιβάλει τη βάρβαρη πολιτική της. Καταστολή, χημικά, συλλήψεις ξύλο, σχέδιο "σκούπα," για την «εκκαθάριση» του Συντάγματος
Δεν φοβόμαστε!
Δεν μπορούν να ανακόψουν τον αγώνα μας ούτε οι εκβιασμοί της άθλιας κυβέρνησης Παπανδρέου, ούτε η κυβερνητική – κρατική – αστυνομική – παρακρατική βία και τρομοκρατία, η οποία σήμερα προκάλεσε και νεκρό διαδηλωτή – στέλεχος του ΠΑΜΕ, ούτε η δράση τυχοδιωκτικών ομάδων οι οποίες με δολοφονικό τρόπο επιτίθενται στο κίνημα, που επιτελούν ξεκάθαρα ρόλο στην υπηρεσία της κυβέρνησης .
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, η κυβέρνηση του άγριου κοινωνικού πολέμου, των ΜΑΤ και των χημικών, έβαψε σήμερα τα χέρια της με αίμα. Σήμερα είχαμε ένα νεκρό! Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί!
 
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του νεκρού Δημήτρη Κοτσαρίδη, και τους συναγωνιστές του.
 
 Ο λαός με πολύμορφο παρατεταμένο αγώνα διαρκείας θα απαντήσει στην κυβερνητική επίθεση και σε κάθε κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό βίας. Θα ανατρέψει τη χούντα κυβέρνησης – ΕΕ- ΔΝΤ – κεφαλαίου.Θα στείλει αυτή την κυβέρνηση της ωμής βίας και των δολοφονιών στο «χρονοντούλαπο της Ιστορίας»
 
Οι δολοφονημένοι νεκροί του κινήματος, φάρος λαμπρός για πάντα στις καρδιές μας.
 
Εκτός Σχεδίου - Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία