Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης για την απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν μας τρομοκρατεί! Έξω η Μέρκελ, έξω η ΕΕ και το ΔΝΤ!



Χτες ο αστυνομικός διευθυντής της Αττικής σαν άλλος κατοχικός διοικητής απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις στη διαδρομή και τους χώρους που θα βρεθεί η ανεπιθύμητη για το λαό Γερμανίδα καγκελάριος στην αυριανή της επίσκεψη. Η προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης έρχεται σε συνέχεια της καταστολής σε εργατικές κινητοποιήσεις, των προληπτικών προσαγωγών, των αστυνομικών βασανιστηρίων, της καλλιέργειας του φόβου και της τρομοκρατίας με τη βοήθεια των ναζιστικών συμμοριών.

Ο λαός όμως δεν τρομοκρατήθηκε για αυτό και η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ– ΔΗΜΑΡ δεν τόλμησε να απαγορέψει τις συγκεντρώσεις στις πλατείες Κολοκοτρώνη,Σύνταγμα και Ομόνοια. Η Εκτός Σχεδίου καλεί το λαό να πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και το μίσος του για την κατοχική πολιτική της κυβέρνησης να γίνει ελπίδα και πράξη ανατροπής.


 
Τίποτα δεν θα εμποδίσει το λαό να διαδηλώσει ενάντια σε στην κυβέρνηση - ΕΕ και ΔΝΤ.

Θα διαδηλώσουμε στους δρόμους της πόλης για να μην περάσουν τα μέτρα, για να ξηλωθούν τα προηγούμενα, για να απελευθερωθούμε από το Μνημόνιο, το χρέος, την ΕΕ και το ευρώ.

Για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις που με αίμα και θυσίες επιβλήθηκαν από τον αγωνιζόμενο λαό στην κοινωνία την εργασία τη δημοκρατία.
Για να διεκδικήσουμε τα απλήρωτα μεροκάματα, να σταματήσουμε τις απολύσεις. Να πάρουμε πίσω τον κλεμμένο πλούτο, να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας! Να τους ανατρέψουμε!
 
Την Τρίτη 09 Οκτ όλοι και όλες διαδηλώνουμε, κόντρα σε κάθε απαγόρευση όπως ακριβώς το έχουμε αποφασίσει.
 
Εκτός Σχεδίου-Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία