Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση της Επιτροπής κατοίκων Πευκακίων-Περισσού για τη PhoneMarketing

Οι εργαζόμενοι της Phone Marketing θα νικήσουν!

Μία εβδομάδα μετά τις εκλογές και οι εργαζόμενοι της Phone Marketing βρίσκονται στην 56η μέρα απεργίας, αντιδρώντας στον εκβιασμό της εργοδοσίας για εκ περιτροπής εργασία, με 8 ώρες δουλειά την εβδομάδα και 140 ευρώ μηνιαίο μισθό!
Τα αντεργατικά μέτρα που εφάρμοσαν  με  σκληρή  βία οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις των μνημονίων  ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ σε συμφωνία με την τρόικα, μας οδηγούν στη φτώχεια και στην  εξαθλίωση.
Πρωτοπόρος αυτών των μέτρων, για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, για μείωση του κατώτατου μισθού, των συντάξεων και των επιδομάτων ανεργίας, ο εργοδότης της επιχείρησης  εκβίασε τους εργαζόμενους  για εκ περιτροπής εργασία.
Ο λαός όμως έδειξε και με την ψήφο του αυτό που έδειχνε με τους αγώνες του επί δυόμιση χρόνια:   πως απαιτεί κατάργηση της πολιτικής των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Να πάρουν πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισαν. Να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Το  χρέος τους δεν είναι δικό μας. Αρνούμαστε να το πληρώσουμε.
Ενωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι να ανατρέψουμε τα μνημόνιά τους, να επιβάλλουμε άλλη φιλεργατική  πολιτική. Είμαστε οι παραγωγοί του πλούτου και μας ανήκει.