Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Kαμία απόλυση και διαθεσιμότητα


Να κάνουμε το ρήγμα, δρόμο ανατροπής της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και κεφαλαίου!

Νέος γύρος κοινωνικής σφαγής με 6.500 απολύσεις από τους ΟΤΑ φέτος, 2500 εκπαιδευτικούς-κυρίως των ΕΠΑΛ,  ενώ από Σεπτέμβριο ακολουθούν 1250 σε υγεία από Σεπτέμβρη και άλλοι τόσοι το Δεκέμβρη, χώρια τις 12.500 διαθεσιμότητες που έχουν προαποφασίσει κυβέρνηση και ξένοι δανειστές.

Στο θυσιαστήριο της Τρόικα, η στυγνή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μια δύσμορφη κυβέρνηση με κοντά πόδια και μακριά χέρια, προσφέρει αίμα και δάκρυα για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων, των τραπεζιτών, των καπιταλιστών και κάθε είδους παρασίτου της κοινωνίας.

Στο στόχαστρο αυτοί που λοιδορήθηκαν και διαπομπεύτηκαν όσο κανένα άλλο κοινωνικό στρώμα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι και πιο ειδικά οι ΟΤΑ και οι καθηγητές.

Αυτοί που ψηφίζουν νόμους και μνημόνια για την εξόντωση όλου του λαού, αυτοί που παρουσιάζουν τους εργαζόμενους στο δημόσια σαν εικόνα και ομοίωσή τους, δηλαδή σαν ρέμπελους και άρπαγες του κοινωνικού πλούτου. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με υπολογισμούς στυγνού δολοφόνου, πετούν εργαζόμενους έξω από οργανισμούς και Υπηρεσίες για να τις δώσουν μπιρμπαρά σε ιδιώτες μαυραγορίτες. Στις υπηρεσίες τους ο κυβερνητικός, δημαρχιακός συνδικαλισμός, τα ΜΜΕ και οι δήμαρχοι που καμώνονται τους ουδέτερους ή τους χαμηλής νοημοσύνης και το’ χουν ρίξει στα φρου φρου κι αρώματα και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.