Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΗΘΙΚΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΚΟΤΣΗΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη πειθαρχικά, ηθικά και πολικά  απόφαση του Δήμαρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση, που με κατασκευασμένη και ψευδή αναφορά τιμώρησε  με πρόστιμο αποδοχών τριών ήμερων το συνάδελφο Σπύρο Μπουρνελέ,  οδηγό καθαριότητας και   αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του σωματείου μας.

Ο κατήφορος η συγκάλυψη και η συνένοχη τελικά φαίνεται πως  δεν έχουν όρια, για αυτό προσφεύγει σε τέτοιες ενέργειες νομίζοντας πως θα κλείσει στόματα για την συμπεριφορά και δράση του «εκλεκτού» του κ. Καρβουνιάρη και των σχεδίων που υπηρετεί στον Δημο.

Ο συνάδελφος μας  αναφορά έκανε ( που δημοσιοποιήσαμε) για να προστατεύσει την αξιοπρέπεια του από την αλητεία που έχει επιβληθεί στο Γκαραζ και βρέθηκε κατηγορούμενος από αυτόν που τσεπώνει  χιλιάδες ευρώ παράνομα με τις ευλογιές του δήμαρχου. Απολογία έκανε ο συνάδελφος, εκθέτοντας την πραγματικότητα (που επίσης δημοσιοποιήσαμε) και καταγγέλλοντας αυτά που και το σωματείο κατ επανάληψη έχει καταγγείλει δημόσια , το αποτέλεσμα ήταν η κατάπτυστη απόφαση τιμωρίας του  που προσβάλει ακόμη και αυτόν τον θεσμό του δημάρχου.

Φαίνεται πως υπάρχουν βαθύτεροι σχεδιασμοί από το Δήμαρχο και ομάδα της δημοτικης αρχής, για αυτό από την πρώτη στιγμή στοχοποίησαν το Σωματείο και όποιους εργαζόμενους αντιστέκονταν στις επιλογές τους.

Ας αναλάβουν πλέον όλοι τις εύθηνες τους ηθικές και πολιτικές,  πειθαρχικές και ποινικές από εδώ και εμπρός και για αυτά που θα επακολουθήσουν.