Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

22 Μάρτη Διεθνής μέρα ενάντια στο Φασισμό & στο Ρατσισμό

Στην αντιρατσιστική συγκέντρωση & την πορεία προς το Σύνταγμα στις 22/3 το Σάββατο στις 2μμ & στη συναυλία που θα ακολουθήσει στις 4μμ δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι μετανάστες & ντόπιοι, άντρες και γυναίκες θα δώσουμε το πιο βροντερό παρόν στον δρόμο στο συλλαλητήριο που καλούν τα κινήματα & συνδικάτα στην Ευρώπη όπως στο Λονδίνο, στο Κάρντιφ, στη Γλασκόβη, στο Παρίσι, στη Βαρκελώνη, στην Κοπεγχάγη, στη Βαρσοβία, τη Βιέννη, τη Μελβούρνη, τη Ν.Υόρκη κ.α.

Ο κόσμος της εργασίας έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με την τρομοκρατία κράτους – παρακράτους & εργοδοτών. Απολύσεις μειώσεις μισθών, μαύρη εργασία απ τη μια. Καταστολή οποιασδήποτε κινητοποίησης από την αστυνομία και παρακρατικούς μηχανισμούς απ την άλλη. Λογικές και πρακτικές που προωθούν οι πολιτικές της ΕΕ & του ΔΝΤ τις οποίες εφαρμόζει η Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Άξιοι συμπαραστάτες τους οι παρακρατικοί ναζί της Χρυσής Αυγής οι οποίοι επιχειρούν να σπείρουν τον τρόμο στις γειτονιές μας, να διαλύσουν σωματεία, να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. μετατρέπουν τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για να τους φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες για την αύξηση της φτώχειας, της ανεργίας, της διάλυσης της δημόσιας παιδείας και υγείας. Οι εργάτες γης στη Ν. Μανωλάδα μαζί με όλους τους μετανάστες, τους κατατρεγμένους από τους πολέμους, την πείνα και τις δικτατορίες ζητούν ανθρώπινη μεταχείριση, χαρτιά και όχι σφαίρες.

Το Σάββατο 22/3, ενώνουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια στο ρατσισμό, τους νεοναζί αλλά και τις αιτίες που τους εκτρέφουν. Τα μνημόνια, την πολιτική της φτώχειας, των απολύσεων και τις ανεργίας, ενάντια στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα της κρίσης και της εκμετάλλευσης. Θα στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι ανεπιθύμητοι σε αυτή τη χώρα δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, αλλά η κυβέρνηση του Σαμαρά και της ΕΕ που δίπλα στην πολιτική της ανεργίας και της φτώχειας προχωράει σε στυγερά ρατσιστικά εγκλήματα, σαν και αυτό που διέπραξε το Λιμενικό στο Φαρμακονήσι. Είναι η ώρα να στείλουμε τους φασίστες και τα τάγματα εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν και πολλούς άλλους «ανώνυμους» μετανάστες στον καιάδα της ιστορίας.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΗ 14:00
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ & 16:00 ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Νέας Ιωνίας